GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN/TEKEN STUDIO

TEKENING VAN INTERIEURPLAN MET ADVIES
Voor veel mensen is het lastig voor te stellen hoe een lege ruimte er met inrichting uit zal gaan zien. Soms is een ruimte nog niet eens gebouwd wanneer je bepaalde beslissingen moet nemen voor de inrichting. Digitale impressies en animaties bieden uitkomst. Wij werken met een 3D tekenprogramma en kunnen u woning of ruimte tekenen en vervolgens inrichten, zo komt er een interieurplan op tafel en krijgt u een beeld hoe het er straks uit komt te zien. Indien gewenst ontwerp ik in het interieurplan fraaie handgemaakte meubels en natuurlijk de geweldige droomkeuken. Met duurzame materialen, mooie kleuren en natuurlijk een luxe en comfortabele vormgeving wordt het een persoonlijk uniek interieur.

Ontwerpschets maatkeuken Ontwerpschet hal/entree Keukenschets, 3D tekening

PRODUCTONTWERP EN VISUALISATIE
Goed en betaalbaar een driedimensionaal beeld krijgen?
Heeft u een product of meubelontwerp in gedachten en Wildt u hiervan een impressie? Wij tekenen uw product/meubel uit en kunnen u een beeld geven hoe het er uit komt te zien.

TEKENWERK VAN EXTERIEUR EN ARCHITECTUUR
Op zoek naar een ontwerp van een woning of bedrijfspand, een 3D tekening van uw tuin of erf, of heeft u andere plannen? Wij willen u hierbij graag helpen, en tekenen het 3 dimensionaal uit zodat u er een goed beeld van krijgt. In samenwerking met Brink Teken en advies buro kunnen wij het plan ook uitwerken tot definitieve bouwtekeningen en vergunningen. Ook voor verbouwingen en restyling van panden kunnen wij een plan maken.

Heeft u interesse? Of wilt u een prijsopgave?
Neem dan contact met ons.

 


sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN
Twitter Pinterest