PROJECTEN/TOTAALINTERIEURS/PROJECT WOONHUIS BARNEVELD

 

 

 

In dit luxe woonhuis hebben we veel maatwerk geleverd, de exclusieve symmetrische keuken is gemaakt van zwart mat eikenhout, in combinatie met het 10cm dikke betonnen werkblad en de blank eikenhouten bar oogt het zeer luxe. De keuken is voorzien van de nieuwste Siemens inbouwapparatuur met "homeconnect", (besturing via smartphone)  zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw stoel de oven instellen, en savonds op bed uw vaatwasser aan/uit zetten.  De keuken is voorzien van een combi oven, warmhoudladen, stoomoven, koelkast, vrieskast, vaatwasser, een Quooker Flex keukenkraan, Wave afzuigunit, en een exclusieve ATAG inductiekookplaat met grote gas wokbrander.

 

door het gehele huis zijn maatwerk opbergkasten gemaakt, op de bovenverdieping een grote ruimte met rondom kledingkasten, achter elke kastdeur is een ingebouwde led strip welke zorgt voor voldoende licht in de gehele kast. De paneelfronten zijn gespoten in een hoogglans lak.

In de badkamer een hangend eikenhouten meubel, met hierop mat witte spoelkommen.  De wandkranen komen door de spiegel heen de muur uit.

 

 


sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN
Twitter Pinterest