NIEUWS


MAATKEUKEN MET OUD EIKEN GEBIND

Deze maatwerk keuken is voorzien van Siemens inbouwappatuur en uitgevooerd met een belgisch hardstenen werkblad welke een frijnrandafwerking heeft, mooi detail is het oude eiken gebind welke door het eiland is gemaakt.

   

LUXE TOTAALINTERIEUR

Foto's van dit project >>>

 

   

KEUKEN MET TAATSDEUR NAAR DE BIJKEUKEN

Deze op maat gemaakt keuken heeft links een grote taatsdeur welke een toegang geeft naar de bijkeuken, de deur is plafond hoog en van hetzelfde antraciet eiken als de keuken.  Op de keuken ligt een hele mooie marmer, de Quooker kokendwaterkraan, zeep dispenser en spoelbak zijn mat zwart. Verder is de keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur.

   

LANDELIJK STRAK IN WOONBOEDERIJ

Strakke landelijke maatkeuken met twee zwarte zwevende kasten, voorzien van zwarte strijklak. Het keukeneiland is van rustiek blank eikenhout. Werkblad is van een betonlook keramiek waardoor het praktisch in gebruik is. Ook in de bijkeuken is een keukenblok gemaakt in dezelfde stijl, en is de woonkeuken voorzien van een op maat gemaakte eiken eetkamertafel.

   

STRAKKE KEUKEN MET ZWEVENDE KASTEN

Strakke maatkeuken in het oude burgermestershuis met mooie jaren 30 details. in de woning ook een mooie woonkamerkast gerealiseerd.

   

WIT MET DONKER ANTRACIET

Strakke maatkeuken met donker antraciet eiken front, het werkblad is van wit composietsteen. Keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur en een Quooker kokendwaterkraan.

 

   

EXCLUSIEVE KEUKEN EN BADMEUBELS

Grote maatkeuken en badmeubels voorzien van alle luxe, fronten zijn van hoogglans strijklak en Bronze metaallak. Het werkblad is van marmer.

Meer foto's >>>

   

EXCLUSIEF MAATWERK

Midden in deze villa hebben we een keuken/roomdivider gerealiseerd volgens een speciaal ontwerp. Hierin is ook gelijk de enorme gashaard opgenomen met een blauwstalen onderkant, aan het keukeneiland welke gemaakt is van wit keramieksteen zit een eikenhouten tafel vast.

   

LANDELIJKE STRAK, ZWART EIKEN

Zwart eikenhout in combinatie met blank gelakt eiken, en een composiet "betonlook" stenen werkblad met frijnranden. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Keukenkraan en spoelbak zijn van "gun metal" zwart rvs.


 

   

TIN METAL IN SUPERSTRAK KEUKENONTWERP

In dit super strakke ontwerp hebben we gebruik gemaakt van de "tin" metaal lak, en een donkerblauwe zijdeglans kleur. Door gebruikt te maken van ledstrips onder het eiland en boven het verlaagde plafond lijkt het geheel te zweven. De keuken is voorzien van luxe siemens keukenapparatuur, de inductiekookplaat is vlak geintergreerd in het "dekton" stenen werkblad.


 

   

MILAANS KEUKENDESIGN

Deze op maat gemaakt designkeuken is gemaakt van luxe materialen, zo zijn de mosgroene fronten afgewerkt met een speciale structuurlak, waardoor de keuken zeer mat oogt. De schouw en fronten van het eiland zijn voorzien van Brons metaallak, het marmersoort welke is toegepast pas hier goed bij, de aders hebben namelijk ook een brons/goudkleurige accent.

   

DONKERGROEN MET RUSTIEK EIKENHOUT

Deze keuken is gespoten in een speciale donkergroene lak, het keukeneiland is gemaakt van rustiek blank gelakt eikenhout. Van het grote keukenraam is een zitraam gemaakt, hierin hebben we van hetzelfde rustieke eiken een kader gemaakt waardoor het gebruikt kan worden als bankje, met uitzicht over het Veluwse landschap.


   

MAATWERK KEUKEN EN MEUBELS

Deze op maat gemaakt keuken van zwart eikenhout is voorzien van luxe Siemens keukenapparatuur, en de allernieuwste NOVY panorama inductiekookplaat met geïntegreerde downdraft afzuiging, prachtig afgewerkt, vlak geïntegreerd in het betonlook composietstenen werkblad. De handgrepen op deze keuken zijn in dezelfde kleur gespoten als de eiken fronten. In deze woning is in de bijkeuken ook een keukenblokje gerealiseerd evenals een kastenwand en een op maat gemaakt badmeubel.

Bekijk hier alle fotos en een video over de NOVY kookplaat >>>

 

   

EXCLUSIEF & LANDELIJK MAATWERK

Deze op maat gemaakte keuken heeft chique details en exclusieve materialen. Het eikenhouten eiland is afgewerkt met een hele donkere wengé beits, het werkblad is van een exclusieve  St. Vicente Natuursteen, met een Satinato afwerking.  Een blikvanger is de stijlvolle wandkast, deze is handgeschilderd met hoogglans F&B lak.  Achter de deuren van deze kast is een stoomoven ingebouwd.  Het fornuis is de Falcon Nexus.

 

 

   

STRAK HOOGGLANS WIT & ZWARTE APPARATUUR

Een strak ontwerp afgewerkt in hoogglans wit. De apparatuur is alleemaal zwart, een dubbele over uit de Bosch black line serie is ingebouwd in de kastenwand, ook de vriezer en grote koelkast zijn ingebouwd in deze kastenwand,  de inductie kookplaat heeft een ingebouwde afzuiging in het midden, waardoor deze dus voor het raam geplaats kon worden, Quooker is uitgevoerd in de black variant.

 

   

LANDELIJK EIKENHOUTEN MAATKEUKEN

De keuken is gemaakt van rustiek eikenhout, het werkblad is van een composietsteen welke erg veel lijkt op donker beton. Het apparatuur is van siemens, het fornuis van STOVES en heeft een inductie kookplaat.

   

TOTAALINTERIEUR UTRECHTEen strak maatwerk interieur gerealiseerd in deze schitterende woning te Utrecht,  alles in stijl!

De antraciet eiken keuken is door ons ingebouwd in een stuclook wand, in deze keuken is tevens ook een doorloop naar de bijkeuken, als de bijkeukendeur gesloten is lijkt het een gehele keuken, er is dan niets van deze doorgang te zien.  Het werkblad is van wit composietsteen.

MEER OVER DIT PROJECT >>>  

   

LANDELIJKE EIKEN KEUKEN

Een luxe landelijke eiken keuken voorzien van alle gemak, de keuken heeft de beschikking over de nieuwe en meest complete lijn van Miele.  Stoomoven, koffieautomaat, combioven, koelkast, vaatwasser, downdraft afzuiging en inductiekookplaat, ook de quooker flex ontbreekt niet.  Het werkblad is van een composietsteen welke erg veel lijkt op echt beton. In de woning hebben we ook een mooi badkamermeubel gemaakt in een zelfde stijl.   

TOTAALINTERIEUR

Een stijlvol en strak interieur vol met maatwerk kasten, meubels en een grote keuken. De keuken is voorzien van alle luxe, zo is er een dubbele wijnklimaatkast, quooker kokendwaterkraan, Falmec afzuigunit en het nieuwste inbouwapparatuur van siemens voorzien met wifi aansturing.

MEER OVER DIT PROJECT >>>   

BIANCO CARRARA MARMER MET RVS

Dit keukeneiland heeft rvs fronten en een werkblad van Bianco Carrara marmer. Bora kookplaat met afzuiging, Quooker Flex RVS keukenkraan met zeepdispenser. verder is de keuken voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur.   

TIJDLOZE STRAKKE LEEFKEUKEN

Een strakke leefkeuken met kookeiland, de fronten zijn wit met de hand geschilderd, een luxe en excusieve afwerking welke we vaak toepassen. Het werkblad is van een keramiek betonkleur. De keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur, Een Atag gaskookplaat, Falmec afzuigunit en een Quooker kokend waterkraan.   

ZWART EIKEN MET WIT STENEN WERKBLAD

Een groot keukeneiland met alle luxe voorzieningen,  de fronten zijn van eikenhout welke zijn gespoten in een zwarte lak, de zijwanden hebben een stuclook afwerking, het werkblad is van wit composietsteen.  De keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur,  ivm het stijlvolle plafond is er gekozen voor een downdraft werkbladafzuiging. Het eiland is extra diep waardoor de keukenladen ook extra diep zijn gemaakt. dit geeft veel meer opbergruimte in de keuken. Ook in de aansluitende woonkamer hebben we een audio meubel gerealiseerd met een identieke uitstraling.

   

EXCLUSIEF DESIGN

Door de hoge terugvallende plint lijkt het kookeiland te zweven, waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt, de keuken is gemaakt van zwart eikenhout. het werkblad is van een betonlook composietsteen, onder de kookplaat zijn traditionele massief eikenhouten laden toegepast met tandverbindingen,  een praktisch en leuk detail. Deze keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur.

   

VEEL MAATWERK IN LUXE WOONHUIS

In dit luxe woonhuis hebben we veel maatwerk geleverd, de exclusieve symmetrische keuken is gemaakt van zwart mat eikenhout, in combinatie met het 10cm dikke betonnen werkblad en de blank eikenhouten bar oogt het zeer luxe. .....

MEER FOTO'S VAN DIT PROJECT >>>

   

LITURGISCH CENTRUM VICTORKERK

We hebben dit Liturgisch centrum in de De Victorkerk te Apeldoorn mogen realiseren. Het geheel is gemaakt van mahoniehout.

 

   

STRAK..HOOGGLANS MET BETON

Een zeer strakke keuken, zowel de fronten als de greeplijsten zijn gespoten in hoogglans wit. Het 10cm dikke composiet steen heeft de uitstraling van echt beton.

De keuken is voorzien van een wijnklimaatkast, twee Siemens ovens, vaatwasser, grote inductiekookplaat, koelkast. Een afzuigunit van Falmec en een kokend waterkraan van Inventum.

 


 

   

ZWART EIKEN, STUCWERK EN BETON.

Deze keuken volledig op maat gemaakt heeft fronten van eikenhout welke zijn gespoten met zwart zijdeglans lak, het werkblad is van een composiet variant welke erg veel lijkt op echt beton, composiet heeft betere eigenschappen, is vloeistofdicht en krasvast. De hoge kasten en zijkanten van de keuken zijn gesaust zodat het een echte "stuclook" uitstraling krijgt.  In de keuken staat een Boretti fornuis, heeft een Airo design plafondunit, een liebherr koelkast, Siemens stoomoven en combioven en een Siemens vaatwasser.


 

   

MAATKEUKEN MET EXCLUSIEF DESIGN

Een exclusief design, vooral het dikke wit composiet stenen werkblad op het massiefeiken blok is een eyecatcher, in het verlengde van het massieve blok is een eetkamertafel gemaakt. de hoge kasten achter het eiland zijn gemaakt van zwart eikenhout, in combinatie met stucwerk oogt dit erg mooi. De keuken is voorzien van Siemens Combioven, Microwave oven, vaatwasser, kookplaat, koelkast. Een afzuigunit van Falmec en een kokend waterkraan van Inventum.

 

 


   

WONING MET MAATWERK KEUKEN & KASTEN

Keuken gespoten met kwarststreepeffect in een hoogglanzende witte kleur, het werkblad is van een betonlook composiet, de zijkanten van het eiland en de hoge kasten zijn stuclook en zijn gesaust zoals alle muren in de woning. In de keuken zit een grote Siemens flexinductiekookplaat, novy afzuigunit, Siemens vaatwasser, grote Siemens koelkast, combi Stoomoven en een combi magnetron.

In deze woning ook grote inbouwkasten gemaakt en een badkamermeubel.

MEER FOTO'S VAN DIT PROJECT >>>

 

   

MASSIEF EIKEN TAFELS

Een strakke rechte tafel of een authentieke kloostertafel? Wij leveren uw tafel op de juiste lengte.

Meer info >>>

   


STIJLVOL DEURBESLAG

We hebben er dagelijks mee te maken, beslag voor keukens en meubels. En krijgen ook regelmatig de vraag of er ook deurbeslag is in de zelfde serie als het meubel-, keukenbeslag verkrijgbaar is. Vandaar dat we nu op onze website enkele modellen hebben geplaatst.

Ga naar de pagina >>>


sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN
Twitter Pinterest