NIEUWS


GEPOLIJST GRANIET

Veel mogelijkheden op het gebied van natuursteen, zo hebben we in deze keuken veelvuldig gepolijst graniet toegepast. mooie details zoals stolwanden in verstek verlijmd, en een volledige achterwand van natuursteen.


   

KEUKEN EN WANDMEUBEL

 


   

ZWART EIKEN MET KWARTSIET

Strakke keuken met een sprekende marmer/kwartsiet werkblad. Keukenfronten zijn gemaakt van zwart eikenhout.

   

BRONS MET ZWART MARMER

Grote woonkeuken gerealiseerd voorzien van luxe MIELE inbouwapparatuur. De kookplaat is van BORA. Het keukeneiland voorzien van DEKTON in een zwarte marmerlook.

   

BRONS METAL EN DIEP BLAUW

Het keukeneiland voorzien van wit marmer heeft fronten van brons metaallak, de staatsdeuren zijn ook in deze kleur gemaakt. Keukenapparatuur is van Gaggenau.

Verder in deze woning ook een haardmeubel, bijkeukenmeubel en badmeubel gerealiseerd.

       

   

BRUIN MARMER MET EIKEN IN WENGE BEITS

   

LANDELIJKE STRAKKE MAATKEUKEN

Echt maatwerk, zo zit bij deze keuken de trap deels weggewerkt in de hoge keukenkast. De keuken is gemaakt van eiken welke is zwart gespoten. het werkblad is van composiet. BORA kookplaat met afzuiging. en BOSCH keukenapparatuur.

   

CHIQUE KEUKENEILAND

De keuken is gemaakt van zwart eikenhout, werkblad is van een exclusieve natuur/marmersteen welke behandeld is zodat hij duurzamer en beter geschikt is voor keukengebruik. keukenapparatuur is van BORA, Quooker en Atag.

       

   

LEEFKEUKEN MET BRUIN MARMER EN ZWART EIKEN

De keuken is voorzien van de luxe lijn Siemens keukenapparatuur, de zijkanten van het keukeneiland zijn voorzien van brons metaallak.

   

RESULTAAT NA ENORME VERBOUWING

Na een enorme verbouwing konden we dit luxe keukeneiland met eikenhouten bar realiseren. In de hoge kastenwand is ruimte voor een grote koelkast, vaatwasser op hoogte, Combioven en de nieuwe luxe koffieautomaat van MIELE met vaste wateraansluiting.  Op het kookeiland staat de inductiekookplaat in verbinding met de plafond afzuigunit, deze schakelt dus automatisch de juiste afzuig capaciteit in.

   

STRAKKE MAATKEUKEN

   

STRAKKE HOEKKEUKEN IN TARPAULIN GREY

Keukenfront, in zijdeglans tarpaulin grey ::  Werkblad van Silestone Calacarta Gold composietsteen :: Keukenapparatuur van Siemens  :: Kokendwaterkraan van Quooker.

   

UITBOUW MAAKT PLAATS VOOR LEEFKEUKEN

De uitbouw geeft veel extra ruimte waardoor deze prachtige leefkeuken gerealiseerd kon worden, de fronten zijn van zwart eikenhout, en het werkblad van een wit marmervariant. Het keukenapparatuur is van Siemens, de wijn klimaatkast van Liebherr en de Quooker kokendwaterkraan.

   

BRUIN MARMER EN EIKENHOUT

In deze warme leefkeuken is bewust gekozen voor verschillende kleuren en materialen, zo is het werkblad van een DEKTON in een bruine marmerlook, dit kleurt erg mooi met de Brons metaallak delen in het eiland en de schappen. Verder is er gekozen voor gebeitst eikenhout en zijn de hoge kasten handgeschilderd in een hele donkere antracietkleur.  De keuken heeft exclusieve en slimme Novy panorama kookplaat met downdraft afzuiging erin verwerk, het overige apparatuur is van Siemens, de kraan is van Quooker.

   

STRAK WIT MET LUXE MIELE

Een lichte en strak witte keuken, ook het werkblad is van mat wit marmer. Het is voorzien van super luxe MIELE keukenapparatuur en een Quooker kokendwaterkraan met een daarbij passende zeepdispenser.

Een kwalitatieve composiet in marmerlook,
waardoor het een praktisch werkblad is.

   

MAATKEUKEN MET OUD EIKEN GEBIND

Deze maatwerk keuken is voorzien van Siemens inbouwappatuur en uitgevooerd met een belgisch hardstenen werkblad welke een frijnrandafwerking heeft, mooi detail is het oude eiken gebind welke door het eiland is gemaakt.

   

LUXE TOTAALINTERIEUR

Foto's van dit project >>>

 

   

KEUKEN MET TAATSDEUR NAAR DE BIJKEUKEN

Deze op maat gemaakt keuken heeft links een grote taatsdeur welke een toegang geeft naar de bijkeuken, de deur is plafond hoog en van hetzelfde antraciet eiken als de keuken.  Op de keuken ligt een hele mooie marmer, de Quooker kokendwaterkraan, zeep dispenser en spoelbak zijn mat zwart. Verder is de keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur.

   

LANDELIJK STRAK IN WOONBOEDERIJ

Strakke landelijke maatkeuken met twee zwarte zwevende kasten, voorzien van zwarte strijklak. Het keukeneiland is van rustiek blank eikenhout. Werkblad is van een betonlook keramiek waardoor het praktisch in gebruik is. Ook in de bijkeuken is een keukenblok gemaakt in dezelfde stijl, en is de woonkeuken voorzien van een op maat gemaakte eiken eetkamertafel.

   

STRAKKE KEUKEN MET ZWEVENDE KASTEN

Strakke maatkeuken in het oude burgermestershuis met mooie jaren 30 details. in de woning ook een mooie woonkamerkast gerealiseerd.

   

WIT MET DONKER ANTRACIET

Strakke maatkeuken met donker antraciet eiken front, het werkblad is van wit composietsteen. Keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur en een Quooker kokendwaterkraan.

 

   

EXCLUSIEVE KEUKEN EN BADMEUBELS

Grote maatkeuken en badmeubels voorzien van alle luxe, fronten zijn van hoogglans strijklak en Bronze metaallak. Het werkblad is van marmer.

Meer foto's >>>

   

EXCLUSIEF MAATWERK

Midden in deze villa hebben we een keuken/roomdivider gerealiseerd volgens een speciaal ontwerp. Hierin is ook gelijk de enorme gashaard opgenomen met een blauwstalen onderkant, aan het keukeneiland welke gemaakt is van wit keramieksteen zit een eikenhouten tafel vast.

   

LANDELIJKE STRAK, ZWART EIKEN

Zwart eikenhout in combinatie met blank gelakt eiken, en een composiet "betonlook" stenen werkblad met frijnranden. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Keukenkraan en spoelbak zijn van "gun metal" zwart rvs.


 

   

TIN METAL IN SUPERSTRAK KEUKENONTWERP

In dit super strakke ontwerp hebben we gebruik gemaakt van de "tin" metaal lak, en een donkerblauwe zijdeglans kleur. Door gebruikt te maken van ledstrips onder het eiland en boven het verlaagde plafond lijkt het geheel te zweven. De keuken is voorzien van luxe siemens keukenapparatuur, de inductiekookplaat is vlak geintergreerd in het "dekton" stenen werkblad.


 

   

MILAANS KEUKENDESIGN

Deze op maat gemaakt designkeuken is gemaakt van luxe materialen, zo zijn de mosgroene fronten afgewerkt met een speciale structuurlak, waardoor de keuken zeer mat oogt. De schouw en fronten van het eiland zijn voorzien van Brons metaallak, het marmersoort welke is toegepast pas hier goed bij, de aders hebben namelijk ook een brons/goudkleurige accent.

   

DONKERGROEN MET RUSTIEK EIKENHOUT

Deze keuken is gespoten in een speciale donkergroene lak, het keukeneiland is gemaakt van rustiek blank gelakt eikenhout. Van het grote keukenraam is een zitraam gemaakt, hierin hebben we van hetzelfde rustieke eiken een kader gemaakt waardoor het gebruikt kan worden als bankje, met uitzicht over het Veluwse landschap.


   

MAATWERK KEUKEN EN MEUBELS

Deze op maat gemaakt keuken van zwart eikenhout is voorzien van luxe Siemens keukenapparatuur, en de allernieuwste NOVY panorama inductiekookplaat met geïntegreerde downdraft afzuiging, prachtig afgewerkt, vlak geïntegreerd in het betonlook composietstenen werkblad. De handgrepen op deze keuken zijn in dezelfde kleur gespoten als de eiken fronten. In deze woning is in de bijkeuken ook een keukenblokje gerealiseerd evenals een kastenwand en een op maat gemaakt badmeubel.

Bekijk hier alle fotos en een video over de NOVY kookplaat >>>

 

   

EXCLUSIEF & LANDELIJK MAATWERK

Deze op maat gemaakte keuken heeft chique details en exclusieve materialen. Het eikenhouten eiland is afgewerkt met een hele donkere wengé beits, het werkblad is van een exclusieve  St. Vicente Natuursteen, met een Satinato afwerking.  Een blikvanger is de stijlvolle wandkast, deze is handgeschilderd met hoogglans F&B lak.  Achter de deuren van deze kast is een stoomoven ingebouwd.  Het fornuis is de Falcon Nexus.

 

 

   

STRAK HOOGGLANS WIT & ZWARTE APPARATUUR

Een strak ontwerp afgewerkt in hoogglans wit. De apparatuur is alleemaal zwart, een dubbele over uit de Bosch black line serie is ingebouwd in de kastenwand, ook de vriezer en grote koelkast zijn ingebouwd in deze kastenwand,  de inductie kookplaat heeft een ingebouwde afzuiging in het midden, waardoor deze dus voor het raam geplaats kon worden, Quooker is uitgevoerd in de black variant.

 

   

LANDELIJK EIKENHOUTEN MAATKEUKEN

De keuken is gemaakt van rustiek eikenhout, het werkblad is van een composietsteen welke erg veel lijkt op donker beton. Het apparatuur is van siemens, het fornuis van STOVES en heeft een inductie kookplaat.

   

TOTAALINTERIEUR UTRECHT



Een strak maatwerk interieur gerealiseerd in deze schitterende woning te Utrecht,  alles in stijl!

De antraciet eiken keuken is door ons ingebouwd in een stuclook wand, in deze keuken is tevens ook een doorloop naar de bijkeuken, als de bijkeukendeur gesloten is lijkt het een gehele keuken, er is dan niets van deze doorgang te zien.  Het werkblad is van wit composietsteen.

MEER OVER DIT PROJECT >>>  

   

LANDELIJKE EIKEN KEUKEN

Een luxe landelijke eiken keuken voorzien van alle gemak, de keuken heeft de beschikking over de nieuwe en meest complete lijn van Miele.  Stoomoven, koffieautomaat, combioven, koelkast, vaatwasser, downdraft afzuiging en inductiekookplaat, ook de quooker flex ontbreekt niet.  Het werkblad is van een composietsteen welke erg veel lijkt op echt beton. In de woning hebben we ook een mooi badkamermeubel gemaakt in een zelfde stijl.



   

TOTAALINTERIEUR

Een stijlvol en strak interieur vol met maatwerk kasten, meubels en een grote keuken. De keuken is voorzien van alle luxe, zo is er een dubbele wijnklimaatkast, quooker kokendwaterkraan, Falmec afzuigunit en het nieuwste inbouwapparatuur van siemens voorzien met wifi aansturing.

MEER OVER DIT PROJECT >>>

   

Twitter Pinterest sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN