NIEUWS


MAATWERK KEUKEN EN MEUBELS

Deze op maat gemaakt keuken van zwart eikenhout is voorzien van luxe Siemens keukenapparatuur, en de allernieuwste NOVY panorama inductiekookplaat met geïntegreerde downdraft afzuiging, prachtig afgewerkt, vlak geïntegreerd in het betonlook composietstenen werkblad. De handgrepen op deze keuken zijn in dezelfde kleur gespoten als de eiken fronten. In deze woning is in de bijkeuken ook een keukenblokje gerealiseerd evenals een kastenwand en een op maat gemaakt badmeubel.

Bekijk hier alle fotos en een video over de NOVY kookplaat >>>

 

   

EXCLUSIEF & LANDELIJK MAATWERK

Deze op maat gemaakte keuken heeft chique details en exclusieve materialen. Het eikenhouten eiland is afgewerkt met een hele donkere wengé beits, het werkblad is van een exclusieve  St. Vicente Natuursteen, met een Satinato afwerking.  Een blikvanger is de stijlvolle wandkast, deze is handgeschilderd met hoogglans F&B lak.  Achter de deuren van deze kast is een stoomoven ingebouwd.  Het fornuis is de Falcon Nexus.

 

 

   

STRAK HOOGGLANS WIT & ZWARTE APPARATUUR

Een strak ontwerp afgewerkt in hoogglans wit. De apparatuur is alleemaal zwart, een dubbele over uit de Bosch black line serie is ingebouwd in de kastenwand, ook de vriezer en grote koelkast zijn ingebouwd in deze kastenwand,  de inductie kookplaat heeft een ingebouwde afzuiging in het midden, waardoor deze dus voor het raam geplaats kon worden, Quooker is uitgevoerd in de black variant.

 

   

LANDELIJK EIKENHOUTEN MAATKEUKEN

De keuken is gemaakt van rustiek eikenhout, het werkblad is van een composietsteen welke erg veel lijkt op donker beton. Het apparatuur is van siemens, het fornuis van STOVES en heeft een inductie kookplaat.

   

TOTAALINTERIEUR UTRECHTEen strak maatwerk interieur gerealiseerd in deze schitterende woning te Utrecht,  alles in stijl!

De antraciet eiken keuken is door ons ingebouwd in een stuclook wand, in deze keuken is tevens ook een doorloop naar de bijkeuken, als de bijkeukendeur gesloten is lijkt het een gehele keuken, er is dan niets van deze doorgang te zien.  Het werkblad is van wit composietsteen.

MEER OVER DIT PROJECT >>>  

   

LANDELIJKE EIKEN KEUKEN

Een luxe landelijke eiken keuken voorzien van alle gemak, de keuken heeft de beschikking over de nieuwe en meest complete lijn van Miele.  Stoomoven, koffieautomaat, combioven, koelkast, vaatwasser, downdraft afzuiging en inductiekookplaat, ook de quooker flex ontbreekt niet.  Het werkblad is van een composietsteen welke erg veel lijkt op echt beton. In de woning hebben we ook een mooi badkamermeubel gemaakt in een zelfde stijl.   

TOTAALINTERIEUR

Een stijlvol en strak interieur vol met maatwerk kasten, meubels en een grote keuken. De keuken is voorzien van alle luxe, zo is er een dubbele wijnklimaatkast, quooker kokendwaterkraan, Falmec afzuigunit en het nieuwste inbouwapparatuur van siemens voorzien met wifi aansturing.

MEER OVER DIT PROJECT >>>   

BIANCO CARRARA MARMER MET RVS

Dit keukeneiland heeft rvs fronten en een werkblad van Bianco Carrara marmer. Bora kookplaat met afzuiging, Quooker Flex RVS keukenkraan met zeepdispenser. verder is de keuken voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur.   

KEUKEN OP MAAT

De op maat gemaakte keuken is voorzien van handgeschilderde fronten in licht antraciet. het werkblad is van composietsteen. de keuken is voorzien van een kokend waterkraan, falmec afzuigunit, Bosch inbouwapparatuur en een zeer luxe koelkast van liebherr, deze heeft namelijk ook een wijnklimaatkast en een vriezer in één.   

TIJDLOZE STRAKKE LEEFKEUKEN

Een strakke leefkeuken met kookeiland, de fronten zijn wit met de hand geschilderd, een luxe en excusieve afwerking welke we vaak toepassen. Het werkblad is van een keramiek betonkleur. De keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur, Een Atag gaskookplaat, Falmec afzuigunit en een Quooker kokend waterkraan.   

ANTRACIET EIKEN, STUC EN BETONLOOK

Een royale leefkeuken voorzien van alle luxe! Deze keuken is gemaakt van een eikenhouten front welke gespoten is in antraciet ral 7021, de zijwanden hebben een stuclook uitstraling. Het werkblad is van een composiet soort welke erg veel lijkt op beton, hierdoor is het erg gebruiksvriendelijk. De keuken is voorzien van Miele stoomoven, combioven, wijn klimaatkast, koffieautomaat, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en vriezer. De afzuigunit is van Wave, deze keuken is voorzien van een Quooker flex kokend waterkraan.

   

ZWART EIKEN MET WIT STENEN WERKBLAD

Een groot keukeneiland met alle luxe voorzieningen,  de fronten zijn van eikenhout welke zijn gespoten in een zwarte lak, de zijwanden hebben een stuclook afwerking, het werkblad is van wit composietsteen.  De keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur,  ivm het stijlvolle plafond is er gekozen voor een downdraft werkbladafzuiging. Het eiland is extra diep waardoor de keukenladen ook extra diep zijn gemaakt. dit geeft veel meer opbergruimte in de keuken. Ook in de aansluitende woonkamer hebben we een audio meubel gerealiseerd met een identieke uitstraling.

   

EXCLUSIEF DESIGN

Door de hoge terugvallende plint lijkt het kookeiland te zweven, waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt, de keuken is gemaakt van zwart eikenhout. het werkblad is van een betonlook composietsteen, onder de kookplaat zijn traditionele massief eikenhouten laden toegepast met tandverbindingen,  een praktisch en leuk detail. Deze keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur.

   

MAATKEUKEN MET EIKEN EILAND

Deze keuken met handgeschilderde fronten is voorzien van een gebrand natuurstenen werkblad, het eiland is van eikenhout met een grijsbruine afwerking.  De keuken is uitgerust met Bosch ovens, koffieautomaat, Afzuigunit en vaatwasser. De Koelkast, vriezer en inductiekookplaat zijn van Atag. Keukenkraan is de Quooker Flex RVS.

   

TOTAALINTERIEUR TE EEMNES

Dit woonhuis voorzien van een strakke maatkeuken, "en suite" meubel en veel opbergkasten. De keuken en meubels hebben een exclusieve afwerking (handgeschilderd) en is voorzien van veel luxe, niet alleen qua apparatuur, maar ook het materiaal van het stenen werkblad en de laden bijvoorbeeld, blank gelakt eikenhout.  

Meer foto's >>>

   

RUSTIEK EIKEN MET BETONLOOK BLAD

Deze keuken heeft fronten van zwaar ruw rustiek eikenhout en heeft een werkblad van composiet in de kleur van beton. In de stuclook koof is een falmec plafondunit verwerkt, verder is de keuken uitgeruist met een luxe Bosch apparatuur. Een combioven met kleuren tft display, een grote koelkast, een inductiekookplaat en vaatwasser.

   

KEUKEN MET BORA KOOKPLAAT

Deze keukenkasten zijn volledig ingebouwd in stuclook wanden, ook de Amerikaanse koelkast is hierin verwerkt, het eiland is voorzien van een Bora inductiekookplaat met hierin geïntegreerd een afzuiging. De kranen zijn van quooker.

 

 

 

    

RUSTIEK EIKEN MET LUXE MIELE APPARATUUR

Deze strakke maatwerk keuken is gemaakt van rustiek eikenhout, onder het blad is een greeplijst waarmee de keuken geheel greeploos is. Het zwart gebrand granieten werkblad is 10cm dik, en zorgt voor een stoer design.

De keuken is voorzien van luxe Miele apparatuur, een grote koekkast, vriezer, stoomoven, combioven, vlak geïntegreerde inductiekookplaat en vaatwasser. De plafond afzuigunit is van falmec, de kokend waterkraan is van inventum.

 

 

   

TOTAALINTERIEUR WOONHUIS

Met de enorme hoge kastenwand gemaakt van zwart eikenhout biedt deze keuken veel opbergruimte, ook het strakke witte eiland is praktisch ingedeeld met veel opbergladen. Deze keuken is voorzien van Siemens keukenapparatuur,  zoals een grote inbouwvriezer, koelkast, combioven, stoomoven, inductiekookplaat met hierachter een downdraft werkbladafzuiging. De vaatwasser is van Miele, voor de keukenkraan is de uitvoering in "gun metal" (zwart staal) gekozen, deze heeft een mooi contrast met het witte composietstenen werkblad, deze keukenkraan met spoeldouche kop heeft ook een kokendwater uitloop, een vergelijkbare kraan als quooker.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S EN INFO >>>

 

   

HANDGESCHILDERD HOOGGLANS, BETON EN STUCWERK

Onder dit karakteristieke balkenplafond en de nostalgische vloer is deze strakke landelijke keuken een ware blikvanger.  De fronten zijn handgeschilderd in hoogglans antraciet, het composietstenen werkblad heeft de uitstraling van echt beton. de zijkanten van de keuken hebben een stuclook uitstraling.  De keuken in voorzien van een Falcon fornuis, een Falmec afzuigunit, een Inventum XL kokend waterkraan en Siemens inbouwapparatuur.

   

VEEL MAATWERK IN LUXE WOONHUIS

In dit luxe woonhuis hebben we veel maatwerk geleverd, de exclusieve symmetrische keuken is gemaakt van zwart mat eikenhout, in combinatie met het 10cm dikke betonnen werkblad en de blank eikenhouten bar oogt het zeer luxe. .....

MEER FOTO'S VAN DIT PROJECT >>>

   

STRAK WITTE KEUKEN @AMSTELVEEN

Een strakke witte maatwerk keuken, de keuken heeft een betonlook keramiekstenen werkblad, volledig onderhoudsvriendelijk en geschikt voor hete pannen. De keuken is uitgerust met Siemens inbouwapparatuur. Een robuuste RVS keukenkraan met spoeldouche en een kokend water uitloop.

   

LANDELIJKE KEUKEN MET EIKEN SCHOUW

Een warme landelijke maatkeuken, de paneelfronten zijn handgeschilderd Ral. 9016 zijdeglans, het composiet stenen werkblad lijkt erg veel op de kleur Belgisch hardsteen. de zijkanten van de hoge kast zijn gemaakt van hout, maar dit is gesaust in de kleur van de meur, waardoor het een wat exclusievere uitstraling krijgt. De meubelgrepen zijn van zwart staal, evenals de stalen deuren in de woning.  In de keuken zit inbouwapparatuur van het merk Siemens, een grote koelkast, inductiekookplaat, afzuigunit, combi oven en een Miele vaatwasser.

 

 

   

LITURGISCH CENTRUM VICTORKERK

We hebben dit Liturgisch centrum in de De Victorkerk te Apeldoorn mogen realiseren. Het geheel is gemaakt van mahoniehout.

 

   

EIKEN WOONKEUKEN

Deze woonkeuken heeft rustiek eikenhouten fronten welke behandeld zijn wet een lichte whitewas, het composiet stenen blad is een mooie vervanger van Belgisch hardsteen. De hoge kasten, ovens en zijkanten van het keukeneiland hebben stuclook wanden.  De keuken is voorzien van Siemens stoomoven, combioven, vaatwasser,  inductiekookplaat en koelkast. De afzuigunit is van Falmec.

 

   

KEUKEN RVS STOVES FORNUIS

Strakke witte woonkeuken, met een karakteristiek betonnen werkblad. De keuken is afgewerkt met handgeschilderde witte lak, het royale Stoves fornuis is een beleving voor iedereen die koken leuk vindt. de keuken is voorzien van Siemens inbouwappartuur, en heeft een quooker kokend waterkraan en geïntegreerde zeepdispenser.

   

STIJLVOLLE KEUKEN IN OUD STADSPAND

Deze keuken met een mix van strak en klassiek design is geplaatst in een stijlvol oud stadspand. De keuken in handgeschilderd in een Rijksmuseumkleur. Het werkblad is van Wit marmer. Keukenappartuur: Stoves fornuis, Falmec afzuigunit verwerkt in een stuclook schouw, Oven, koffieautomaat, vaatwasser en amerikaanse koelkast zijn van Atag.

   

EIKEN MET BETONLOOK WERKBLAD

Deze keuken is gemaakt met eiken fronten en composiet betonlook werkblad. De schouw en zijkanten van de keuken heeft een gestuukte look. In de keuken zit Siemens inbouwapparatuur.

 

 

Ook in deze woning een badkamermeubel gemaakt met dezelfde materialen.

 

   

STRAK..HOOGGLANS MET BETON

Een zeer strakke keuken, zowel de fronten als de greeplijsten zijn gespoten in hoogglans wit. Het 10cm dikke composiet steen heeft de uitstraling van echt beton.

De keuken is voorzien van een wijnklimaatkast, twee Siemens ovens, vaatwasser, grote inductiekookplaat, koelkast. Een afzuigunit van Falmec en een kokend waterkraan van Inventum.

 


 

   

ZWART EIKEN, STUCWERK EN BETON.

Deze keuken volledig op maat gemaakt heeft fronten van eikenhout welke zijn gespoten met zwart zijdeglans lak, het werkblad is van een composiet variant welke erg veel lijkt op echt beton, composiet heeft betere eigenschappen, is vloeistofdicht en krasvast. De hoge kasten en zijkanten van de keuken zijn gesaust zodat het een echte "stuclook" uitstraling krijgt.  In de keuken staat een Boretti fornuis, heeft een Airo design plafondunit, een liebherr koelkast, Siemens stoomoven en combioven en een Siemens vaatwasser.


 

   

MAATKEUKEN MET EXCLUSIEF DESIGN

Een exclusief design, vooral het dikke wit composiet stenen werkblad op het massiefeiken blok is een eyecatcher, in het verlengde van het massieve blok is een eetkamertafel gemaakt. de hoge kasten achter het eiland zijn gemaakt van zwart eikenhout, in combinatie met stucwerk oogt dit erg mooi. De keuken is voorzien van Siemens Combioven, Microwave oven, vaatwasser, kookplaat, koelkast. Een afzuigunit van Falmec en een kokend waterkraan van Inventum.

 

 


   
   
   

LANDELIJKE MAATKEUKEN

Deze keuken is voorzien van MDF paneeldeuren, en een sierlijke schouw welke zijn gespoten in zijdeglans wit. Het werkblad is van een composiet variant welke een uitstraling heeft zoals Belgisch hardsteen.  De keuken is voorzien van een Miele vaatwasser, Siemens inductiekookplaat, afzuigunit, koelkast, oven, en microwave oven.

 

   

WONING MET MAATWERK KEUKEN & KASTEN

Keuken gespoten met kwarststreepeffect in een hoogglanzende witte kleur, het werkblad is van een betonlook composiet, de zijkanten van het eiland en de hoge kasten zijn stuclook en zijn gesaust zoals alle muren in de woning. In de keuken zit een grote Siemens flexinductiekookplaat, novy afzuigunit, Siemens vaatwasser, grote Siemens koelkast, combi Stoomoven en een combi magnetron.

In deze woning ook grote inbouwkasten gemaakt en een badkamermeubel.

MEER FOTO'S VAN DIT PROJECT >>>

 

   

KEUKENPROJECT MET GROOT EILAND

Deze keuken met groot werk ei-land is gemaakt met ruw fijnbezaagde en geborstelde fronten, dit is afgespoten in een zijdeglans zwarte lak, het werkblad is van een betonlook beige composiet. Op de keuken zijn RVS T-grepen en knoppen gemonteerd. In het verlengde van het eiland is een bar gedeelte gemaakt, naast de kastenwand ook een zitbank. De keuken is voorzien van de luxe lijn inbouwapparatuur, een Siemens stoomoven, warmhoudladen, combimagnetron en vaatwasser. Een blikvanger is het kookgedeelte waar de gaspitten uit het werkblad komen. "PITT cooking" hierboven de afzuigunit welke ook de sfeerverlichting geeft.

   

WOONHUIS MET MAATWERK KEUKEN, KASTEN, BADMEUBEL, WC KASTEN EN RVS BESLAG

Keuken gemaakt van zwart eikenhout afgespoten in een zijdeglans lak, het werkblad is van een composiet welke een betonlook uitstraling heeft. De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur,  zoals een stoomoven, warmhoudladen, koffieautomaat, Amerikaanse RVS koel/ijskast, vaatwasser en een inductiekookplaat. De plafond afzuigunit is van Novy, de keukenkraan en warmwaterkraan van Quooker.
in dit woonhuis zijn ook kasten, wc meubels en een badkamermeubel gemaakt.


BEKIJK ALLE FOTO'S VAN DIT PROJECT >>>

   

MASSIEF EIKEN TAFELS

Een strakke rechte tafel of een authentieke kloostertafel? Wij leveren uw tafel op de juiste lengte.

Meer info >>>

   


STIJLVOL DEURBESLAG

We hebben er dagelijks mee te maken, beslag voor keukens en meubels. En krijgen ook regelmatig de vraag of er ook deurbeslag is in de zelfde serie als het meubel-, keukenbeslag verkrijgbaar is. Vandaar dat we nu op onze website enkele modellen hebben geplaatst.

Ga naar de pagina >>>


sitemap
GERARD KEUKEN & MEUBEL DESIGN
Twitter Pinterest